Sevgilinize Hediye Almak Yerine Kendiniz Yapın

birevim kredisiz ev

Asırlar geçse de, yeryüzünde hemen her şey değişse de değişmeyen tek bir şey vardır. O da sevgililerin birbirlerine olan muhabbetleri ve aşklarıdır. Sevgiliye hediye ise bu muhabbetin en güzel dışa vurum şeklidir. Size çok daha anlamlı ve güzel olan bir şey söylememi ister misiniz? Sevgilinize hediyeyi almak yerine kendiniz yaparsanız, bunun anlamı ve değeri çok daha farklı olacaktır. İnsanlar birçok mağaza dolaşır, pek çok hediye görür ama hiçbirini sevdiğine yakıştıramaz.

Çünkü sevgiliniz sizin özelinizdir ve ona çok özel bir hediye vermeniz gerekmektedir. Bunu da en iyi kendiniz yapabilirsiniz. Sevgilinize satın alacağınız hiçbir hediye kendi yaptığınız kadar anlamlı olmayacaktır. Kesinlikle iyi de benim hiçbir el becerim ya da yeteneğim yok diye düşünmeyin. Çünkü her insanın kesinlikle yapabileceği bir şeyler bulunmaktadır. Sevgilinize hediye almak yerine kendiniz yapın ve bunu ona özel bir anında hediye edin. Neler yapabileceğiniz noktasında ise sınırsız sayıda seçeneğe sahipsiniz. Hem böylece daha anlamlı ve masrafsız bir hediye vererek tasarruf etmiş olacaksınız. Bu noktada sizlere en basitinden birkaç örnek hazırladık.

Sevgilinize Yapabileceğiniz Bazı Özel Hediyeler

  • Sevdiğiniz kişiye mutfak becerinizi konuşturarak renkli cupcakeler hazırlayarak kendinize özel servis sunumunuzla ikramda bulunabilirsiniz. Maddi bir değeri olmasa da manevi değeri ömür boyu kalıcı olacaktır.
  • Özellikle son zamanların en gözde hediyelerinden birisi kitap ayraçlarıdır. Sevgilinize çok güzel bir kitap ayracı tasarlayabilirsiniz. Böylece sevgilinize ömür boyu kullanabileceği mükemmel bir hediye sunmuş olursunuz.
  • Eğer benim hiçbir becerim yok diyorsanız bu hediye tam size göre olacaktır. Sevdiğinize kalp şeklinde bir aşk kutusu hazırlayın ve yine içerisini kalp şeklindeki kağıtlara söyleyemediğiniz duygularınızı yazarak doldurunuz.
  • Sevgilinize bazı özel tasarım ile ayakkabı yapan sitelerden sadece sevgilinize ait ayakkabılar tasarlayabilirsiniz. Emin olun sevgiliye hediye seçenekleri arasında en çok beğenilenlerden birisidir.
  • Yine ömür boyu saklayabileceği hediyelerden biriside kupa kılıflarıdır. Üzerinde baş harflerinizin olduğu ya da daha başka tasarımlar bulunan kupa kılıfları örebilirsiniz.
  • Unutulmayacak ve ömür boyu saklanacak hediyelerden biriside üzerinde ikiniz için anlamı olan bir cümle ya da şiirin yazılı olduğu kırlentler hediye edebilirsiniz.
birevim
Paylaş

6 Comments

  1. Hasan Acar Reply

    El emeği hediyeler her zaman çok daha kıymetlidir. Bu yüzden olabildiğince eşime hazır hediye almak yerine evimizde ufak sürprizler yapıyorum.

  2. Ahmet Aktaş Reply

    Çiçekler, hazır hediyeler vb şeyler bir süre ilişkinize olumlu etki edebilir. Ancak sizin bir el emeği hediyeniz, bir ömür unutulmayacaktır 🙂

  3. Şeyma Avcı Reply

    Hazır hediye seçeneği bir yerden sonra tıkanıyor zaten 🙂 Hediye bulamıyorsunuz ve ufakta olsa el emeği hediyeler hazırlıyorsunuz 🙂

  4. İbrahim Özer Reply

    El emeği gösterilen hediyeler her zaman daha kıymetlidir, hazır hediyelerden vazgeçip daha anlamlı el emeği hediyelere yönelmeliyiz.

  5. Enes Güler Reply

    Bir süre sonra zaten hediye almak için ürün bulamıyorsunuz ve kendiniz el emeği bir ürün yapmayı düşünüyorsunuz 🙂

  6. Ömer Demir Reply

    Para ile alınan hediyelerin bir süre sonra anlamı olmuyor, daha çok hikayesi olan, iki taraf içinde özel manası olan hediyeler anlam ifade ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × four =